Podzimní tipy

Padá na Vás podzimní splín? Zažeňte ho krásným klenotem. Připravili jsme pro Vás přehled náušnic, prstenů či náhrdelníků jako stvořených pro podzimní sezónu.

Než se příroda uloží k zimnímu spánku, přichází barevný podzim. Stromy se postupně zahalují do pestrobarevného hávu v odstínech hnědé, červené, oranžové a žluté. Listí se brzy začne snášet k zemi a svými sytými tóny nám bude projasňovat i ty pošmournější dny.

Zlepšete si náladu klenotem s barevnými kameny – třeba kolekce Multicolor jimi přímo hýří. Pohled na drahokamy či zirkony v hřejivých tónech Vám bude potěchou pro oko i duši. Objevte také přívěsky či náhrdelníky s motivy stromůlistů. V našem výběru těch „nej“ podzimních kousků na Vás určitě nějaký šperk čeká.

My jsme podlehli kruhům a oblým tvarům. Za pozornost rozhodně stojí náušnice a přívěsek Liu v kombinaci tří barev zlata – bílého, žlutého a růžového. Svým designem pak překvapí náušnice Sera, které v sobě rafinovaně spojují visací náušnice a pecky. Milovnice čistých linií zase potěší náušnice Olie.

Pokud chcete obdarovat šperkem někoho s podzimním datem narození, pak vězte, že pro znamení Panny je vhodným dárkem šperk s fialovým ametystem či zeleným olivínem (peridotem), pro Váhy se hodí opál nebo něžné perly, Štíři pak mají souzeny ohnivé granáty či rubíny; topaz či záhněda budou trefou pro Střelce.

Věděli jste, že i jednotlivé měsíce mají svůj typický kámen? Pro září je to safír, pro říjen opál a pro listopad pak citrín.


Zpět na články
Česká značka

Jsme přímý výrobce

Šperky vyrábí naši mistři zlatníci z těch nejkvalitnějších materiálů. Poctivost, kvalita a rodinná tradice jsou na prvním místě.

Jsme přímý výrobce

Česká značka

Na trhu jsme od roku 2001. Naši zakladatelé působí ve šperkařském a hodinářském oboru již od roku 1992.

Poštovné zdarma

Doprava

U nás máte poštovné zdarma při nákupu nad 1 500 Kč (nevztahuje se na investiční zlato). Šperky obdržíte v dárkovém nebo luxusním dárkovém balení.

Prověřená společnost

Prověřená společnost

Naše společnost je prověřená u Puncovního úřadu v ČR a SR. K diamantovým šperkům obdržíte certifikát pravosti.